Even geduld
Menu
Diensten:
Webdesign, SEO, Branding
Land:
België
Stad:
Gent
Email:
info@goldenpixel.be
Telefoon:
0483 102 094
BTW nummer:
BE07 5470 1669

WEB
DESIGN

Een professionele website nodig om uw bedrijf op de kaart te zetten? Reken op GoldenPixel. Wij zorgen voor een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens supersnel is. Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor mobiele gebruik en draaien op de nieuwste technologieën.
Scroll Down
01
Wordpress cms

Gebruiksvriendelijk CMS op maat.

Wij maken originele websites die perfect aansluiten bij uw huisstijl. Ze zijn slim ontworpen en op maat gemaakt , met expertise in contentcreatie en zoekmachineoptimalisatie. Zodra de website klaar is, zal een week van voorbereiding je ook voorbereiden op de lancering!

02
Waarom een website nodig?

Eigen visitekaartje op het web.

Een website is een must voor elke moderne ondernemer. Uw eigen visitekaartje op het web dat bereikbaar is voor iedereen. Met een eigen professionele website kan u gemakkelijk informatie delen met uw bestaande klanten en nieuwe klanten overtuigen om klant te worden. Met een website wordt uw zaak ondersteunt en schep je meteen een vertrouwensband.

03
Waarom SEO?

Goed vindbaar op Google.

Het webdesign van een website moet dus duidelijk voldoen aan een heleboel eisen. Als allereerste is het van groot belang dat een webpagina goed vindbaar is voor de potentiële bezoekers, dit noemen we SEO, of voluit: Search Engine Optimalisation en vertaald: zoekmachine optimalisatie. Door onder andere het gebruik van een goede inhoud en het gebruik van de juiste trefwoorden op uw pagina, zorgt u ervoor dat u goed te vinden bent voor uw bezoekers.

Let’s get in touch & connect

Klaar voor uw project?

Neem gerust contact met ons op. Plan een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.