Even geduld
Menu
Diensten:
Webdesign, SEO, Branding
Land:
België
Stad:
Gent
Email:
info@goldenpixel.be
Telefoon:
0483 102 094
BTW nummer:
BE07 5470 1669
Dienst:

WEB
SHOP

Webshop laten maken? Wij zijn GoldenPixel! Hét webdesignbureau uit Gent dat meer doet dan alleen een webshop maken. Wij helpen grote en kleine retailers online verkopen door met behulp van online marketing en het creëren en van een functioneel mooi design met WooCommerce of Shopify.
Scroll Down
01
Responsive

Responsive E-Commerce.

Als je besluit om een ​​nieuwe webshop te laten bouwen in Gent, dan is het van groot belang dat je webshop voldoet aan de huidige eisen. Een van de pijlers die de Google-algoritmen belangrijk vinden, is om uw winkel "responsive" te maken. Dit betekent dat de gebruikerservaring niet alleen goed is op de desktop, maar ook goed werkt zodra iemand uw online winkel op mobiel bezoekt. Voordat we je nieuwe winkel online zetten, testen we grondig of het domein goed vertoond wordt op alle devices.

02
Wij bouwen webshops voor zowel B2C als B2B

“Koop lokaal”

“Koop lokaal” is hot-topic en niet meer weg te denken. Het is dus niet meer dan logisch dat steeds meer bedrijven de stap wagen richting een eigen webshop. Door uw producten online aan te bieden zorgt u voor een extra bron van inkomsten. Ook krijgt u er meteen een grote hoeveelheid aan potentiële klanten bij. Wij helpen je van A tot Z.

03
vindbaarheid

Kwaliteitseisen van Google.

Een webshop laten maken bij GoldenPixel betekent een snelle en technisch nette webshop. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw webwinkel voldoet aan de kwaliteitseisen van Google. Dit is een belangrijke basis voor je online vindbaarheid.

Referenties webshops →

Let’s get in touch & connect

Klaar voor uw project?

Neem gerust contact met ons op. Plan een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.