Even geduld
Menu
Diensten:
Webdesign, SEO, Branding
Land:
België
Stad:
Gent
Email:
info@goldenpixel.be
Telefoon:
0483 102 094
BTW nummer:
BE07 5470 1669
Dienst

BRANDING

Strategische vormgeving, een grafisch ontwerp met een eigen identiteit . Een herkenbaar grafisch ontwerp met het oog op strategie en branding .
Scroll Down
01
VISIE

Grafisch ontwerp met visie begint met merkstrategie

Wat is het doel van uw bedrijf, welke groep wilt u aanspreken en welke identiteit wilt u uitdragen? Zomaar een paar vragen die van groot belang zijn bij het ontwikkelen van het juiste merkimago. In samenwerking met onze grafisch vormgever bespreek je tijdens een sessie jouw bedrijf, de visie van jouw bedrijf en wat je wilt overbrengen. Zo ontwikkelen we samen een uniek en relevant grafisch ontwerp.

02
Bedrijfslogo

Een uniek en professioneel bedrijfslogo.

Ben jij opzoek naar een nieuw logo? Wij helpen je graag verder! Onze grafisch designer ontwerpt een uniek logo dat past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Wanneer je door ons een logo laat ontwerpen gaan we aan de slag in verschillende fases. Wanneer we de eerste versie klaar hebben laten we deze graag aan jou zien en krijg je natuurlijk van ons de kans om hierop feedback te geven. We zullen hierna de feedback doorvoeren en met een geoptimaliseerd en ijzersterk ontwerp komen waarmee jij online kunt groeien!

03
Huisstijk & branding

Een unieke huisstijl en herkenbare branding.

Onze grafische vormgevers gaan graag aan de slag om jouw unieke huisstijl te ontwerpen. Dit doen we aan de hand van brainstormsessies. Natuurlijk krijg je vanuit ons de kans om feedback door te geven waarna wij dit verwerken en een huisstijlhandboek voor jouw bedrijf creëren.

Referenties branding →

Let’s get in touch & connect

Klaar voor uw project?

Neem gerust contact met ons op. Plan een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.