Even geduld
Menu
Diensten:
Webdesign, SEO, Branding
Land:
België
Stad:
Gent
Email:
info@goldenpixel.be
Telefoon:
0483 102 094
BTW nummer:
BE07 5470 1669
Dienst

VIDEO

Een professionele promotie video nodig om uw bedrijf op de kaart te zetten? Reken op GoldenPixel. Bedrijfsfilms, animaties, instructievideo’s, testimonials, promofilms behoren allemaal tot de mogelijkheden. We bieden uiteraard ook enkele opties aan zoals: voice-over in meerdere talen, drones, montage, high end special effects,…
Scroll Down
01
Video

Pakkende videografie.

Bij de opbouw ervan, moet u rekening houden met verschillende richtlijnen.

  • Een video mag niet te kort maar zeker ook niet te lang zijn.
  • Verspreidt uw video ook via de juiste kanalen, een video kan perfect thuis horen op YouTube maar kan dan ongepast zijn voor op Facebook te publiceren.
  • Zijn er ondertitels nodig of niet?
  • Wordt er met een intro en/of outro gewerkt? Dan zijn hier aparte regels voor.

Heel veel om rekening mee te houden dus. GoldenPixel heeft een vaste video-expert in dienst om voor uw bedrijf de geschikte content te maken. Wilt u hem leren kennen? Dan kunt u ons contacteren.

02
videoproductie van uw bedrijf

Uw project in goede handen.

 Heeft u nood aan een creatieve vertaling van uw bedrijf, producten of vacatures naar bewegende beelden en geluid – video, animaties, logo- en tekstanimaties, voice-over en muziek? Speelt u met bepaalde ideëen of heeft u een concrete opdracht voor een videoproductie van uw bedrijf of producten? U kunt ons daar altijd voor contacteren.

Let’s get in touch & connect

Klaar voor uw project?

Neem gerust contact met ons op. Plan een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.