Even geduld
Menu
Diensten:
Webdesign, SEO, Branding
Land:
België
Stad:
Gent
Email:
info@goldenpixel.be
Telefoon:
0483 102 094
BTW nummer:
BE07 5470 1669
DIENST

HOSTING &
ONDERHOUD

De hosting en onderhoud van je WordPress-website of -webshop regelen wij! Altijd veilig, snel, betrouwbaar en nooit meer zorgen of je site offline is: wij regelen alles. Ook in het weekend.
Scroll Down
01
veilig & proactief

Optimaal functioneren.

Onze helpdesk heeft uitgebreide WordPress ervaring klaar staan ​​om je proactief tips en tricks te geven. U kunt uw WordPress-website ook hosten op GoldenPixel. Onze servers zijn speciaal geconfigureerd volgens de richtlijnen en laten uw website optimaal functioneren.

02
SSL-certificaat

Beveiliging van uw website.

Kiest u voor een ondersteuningspakket, dan installeren wij ook een SSL-certificaat op uw site of uw online winkel. Dit certificaat garandeert dat al het verkeer op uw web via een versleutelde verbinding verloopt, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid verhoogt. Het certificaat heeft ook een positieve invloed op uw positie in Google. Omdat veiligheid voorop staat bij GoldenPixel, werken wij dagelijks aan de beveiliging van al onze servers. Een beveiligde server gekoppeld met een SSL-certificaat maakt de website of uw webshop zeer betrouwbaar.

Let’s get in touch & connect

Klaar voor uw project?

Neem gerust contact met ons op. Plan een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.