Even geduld
Menu
Diensten:
Webdesign, SEO, Branding
Land:
België
Stad:
Gent
Email:
info@goldenpixel.be
Telefoon:
0483 102 094
BTW nummer:
BE07 5470 1669

GOOGLE (SEO)
OPTIMALISATIE

Een goed geoptimaliseerde website (SEO) voor Google is noodzakelijk. Wil jij aan de slag met SEO optimalisatie? Schakel onze professionals in!
Scroll Down
01
SEO

Wat is SEO?

"SEO-optimalisatie gaat over het optimaliseren van websites voor mensen die zoekmachines gebruiken." Zoekoptimalisatie is het het actief optimaliseren van een website door interne en externe factoren te verbeteren om de website sterker te maken voor relevante zoekwoorden. Dit betreft de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines.

02
Long term investment

Organische manier van zoeken.

Je website wordt daarom continu gerankt door de robots. Hoe hoger je bij de zoekmachine op de ranking staat, hoe eerder je getoond wordt bij een zoekopdracht in de zoekmachine. Het voordeel van SEO is dat eens de site gewaardeerd wordt, een stabieler resultaat geeft. De keerzijde is dat deze credits eerst moeten worden opgebouwd. En daar zijn wij altijd druk mee bezig tijdens een SEO campagne.

03
White hat SEO

Betrouwbare SEO partner.

Google verandert voortdurend en deze ontwikkelingen hebben invloed op uw bedrijfsstrategie. U wilt daarom een ​​partner die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, en die een duidelijke visie heeft op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Als SEO-bureau met ervaren maar vooral gepassioneerde SEO-specialisten ontzorgen wij u van uw SEO-behoeften. 

04
SEO OPTIMALISATIE

Zoekmachine optimalisatie per maand.

Google verwerkt 63.000 zoektermen per seconde. Het algoritme van Google wordt iedere seconde van de dag aangepast om zo de beste content te kunnen bieden aan de zoekers.

Met ons SEO-abonnement werken wij maandelijks intensief aan jouw SEO-strategie. Of het nu gaat om het maken van landingspagina’s, het optimaliseren van teksten, werken aan jouw linkbuilding profiel of het monitoren van jouw website prestaties. Onze SEO specialisten zijn gedreven om voor jouw het onderste uit de kan te halen.

SEO offerte aanvragen →

Let’s get in touch & connect

Klaar voor uw project?

Neem gerust contact met ons op. Plan een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe we jouw merk naar een hoger niveau kunnen tillen.